کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
عدم رعایت رژیم تغذیه پس از کامپوزیت دندان چه عوارضی به همراه دارد؟
همچنین کامپوزیت قابلیت ترمیم و اصلاح در آینده را نیز دارد و شما میتوانید بعد از مدتی آن را اصلاح و ترمیم کنید.
برندهای مختلف انواع کامپوزیت با کیفیت و قیمتهای مختلف را تولید و به بازار عرضه میکنند.
معاینه و بررسی دقیق دهان و دندان؛ بیمار باید طی یک جلسه اختصاصی توسط دندانپزشک ویزیت شده و مشخص شود که آیا میتواند تحت این درمان قرار بگیرد یا خیر.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها میرسد.
چون کامپوزیت همرنگ دندان است و از نظر زیبایی بسیار مشابه دندان های خودمان است، اگر دندان های که در طرح لبخند قرار دارند دچار پوسیدگی و آسیب شده باشند، آن ها را با ماده کامپوزیت دندان ترمیم و پر می کنیم.
ابعاد و اندازه ذرات تشکیل دهنده مواد کامپوزیت دندان در تعیین کیفیت آن بسیار مهم است. هرچه ذرات ریزتر باشند فرم دادن آن سادهتر و پولیش پذیری بالاتری دارد.
انواع کامپوزیت دندان از نظر ساختار، خواص بیولوژیکی، کارآیی و زیبایی با هم تفاوت دارند و بر اساس همین ویژگیها دسته بندی میشوند.
به منظور معاینه و تمیزکاری حرفهای به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید.
مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنشهای آلرژیک یا حساسیتهایی را در بیماران ایجاد کنند که میتواند به درد و ناراحتی منجر شود.
پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه میشود که افراد به نکات زیر توجه کنند:
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهایی که هنگام جویدن تحت فشار زیاد قرار میگیرند مناسب شرایط کامپوزیت دندان هستند.
کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت به دندانها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:
هنگامی که تصمیم میگیرید از کامپوزیت برای ترمیم یا رفع نواقص ظاهری و بهبود زیبایی دندانهایتان استفاده کنید، انتخابهای متعددی برای شما وجود دارد.